LEGO SW: The Freemaker Adventures - az új sorozat

2016-02-12 18:49:59

Igen, a Star Wars még mindig hódít! Nem csak a filmek terén, hanem a játékok, a cosplayek, de az animációs projektek világában is. Ez utóbbiról lenne szó most is.


 

Már vártuk, hogy a Lego mikor csap le a projektre, azonban nem gondoltuk volna, hogy a Disney belevág valami újba. Az új animációs sorozat a Lázadókkal egy helyen, a Disney XD csatornán kerül sugárzásra. A történet szerint egy roncsvadász család - aki egyébként hajók építésével és eladásával foglalkozik - legfiatalabb tagjáről kiderül, hogy Erő-érzékeny. Ez önmagában még nem lenne gond, ám mivel kapcsolatba kerül egy Kyber-kristállyal, önkénytelenül is belefolynak a Lázadók és a Birodalom közti háborúba. Időben az ötödik és hatodik epizód közé csöppenünk. Az ügyvezető producerek Bill Motz, Bob Roth (Madakaszkár pingvinjei), Torsten Jacobson (Droid Tales) és Jill Wilfert (A Lego-kaland), a producerek pedig Carrie Beck (Lázadók), Jason Cosler (Lego Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled!), Jake Blais és John McCormack lesznek.

LEGO STAR WARS: THE FREEMAKER ADVENTURESA sorozatot nyáron kezdik sugározni, addig is ne lepődjetek meg, ha egy eddig ismeretlen Lego kiadással találkoztok a játékboltok polcain.

 

vissza