Kupolaváros - előzetes, VR-támogatás és gyűjtés

2016-05-11 22:03:38

Multiplayer és VR támogatás! Elindult a Kupolaváros a Steam Zöld úton és a Kickstarteren.


 

Az Overon Station Kupolaváros című misztikus sci-fi kalandjátékáról izgalmas, új információk derültek ki a nemrég indult közösségi finanszírozási kampányban és a Steam Greenlighton.

Hosszas előkészítő munkálatokat követően a Kupolaváros fejlesztői lerántották a leplet Kickstarter kampányukról. A közösségi finanszírozás legismertebb platformján debütáló projekt az eddigi információkon felül izgalmas újdonságokat is bemutat a tervezett játékból. Az ígéret szerint a támogatók a virtuális valóságban is élvezhetik majd a három fiatal űrkadét kalandjait, ráadásul egy kooperatív multiplayer kaland létrehozásán is dolgoznak a fejlesztők, melyben barátainkkal összedolgozva gyűrhetjük csak le az akadályokat. Céljuk 80,000 font összekalapozása, amelyhez a Steam Zöld útját is segítségül hívták.

A projekt zöldutas szavazását itt, Kickstarter oldalát pedig itt érhetitek el, mely utóbbit magyar nyelven is elolvashattok.

Egy száz éve elhagyott kupolavárosban járunk a Marson, ahol három fiatal űrkadét - Ariel, Don és Lars – marad magára a város titkaival. Vajon sikerül túlélniük és megmenekülniük? Az Unreal Engine 4-gyel hajtott FPS-nézetes történet és döntésorientált kalandjáték Nemere István regénye alapján készül, és az akcióval szemben az izgalmas narratívát és a döntési helyzeteket helyezi előtérbe. A sci-fi kaland PC-s megjelenését 2017 őszére tervezi a csapat.  A konzolos verziók megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a tervek szerint nem sokkal a számítógépes változat debütálását követően kaphatnák kézhez a PS4 és Xbox One változatot a rajongók.

vissza