Konzolokon is játszhatunk a Star Trek Online-nal

2016-05-17 14:41:19

Egyre inkább teret hódítanak a különböző ingyenesen játszható PC játékok konzolokon is. Hála a Cryptic stúdiónak, akik előző online játékuk konzolos portjának sikerein felbuzdulva, úgy döntöttek, elhozzák nekünk a Star Trek Online konzolos változatát is.


 

Valószínűleg a sci-fi éra egyik legmeghatározóbb sorozatáról már mindenki hallott, de sajnos a teljesen ingyenes online PC játék nem mozgatta meg a játékosokat, csak a sorozat legnagyobb rajongóit. Mégis úgy döntöttek a készítők, hogy becélozzák a körülbelül 30 millió aktív konzol játékost és kiadják a Star Trek Online-t PS4-re és Xbox One-ra is.

Az egyik producer szerint a játék tökéletesen passzol konzolokra is, hiszen nem most vetődik fel náluk először az a kérdés, hogy nyissanak-e a konzolosok felé. De elárulta azt is, hogy: „A játék alatt dübörgő saját motorunkat jelentősen fejlesztettük, így sokkal modernebb kinézetet tudunk majd biztosítani az új generáció rajongóinak”.

A program jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy már 6 éve sikerül működtetni a szervereket és tartják töretlen elhivatottsággal életben a rajongók. Nagyjából a Sony és Microsoft táborát is ilyen célokkal próbálja berántani a sci-fi kalandba,a Star Trek Online, ami idén ősszel válik elérhetővé a fent említett platformokon.

vissza