Kívül-belül megújult a GameSpace – Videodrome!

2015-11-06 18:59:17

Új játékosok, frissebb design, kibővült tartalom: ezekkel várunk a GameSpace – Videodrome megújult oldalán.


 

Ha szemfüles olvasó vagy, bizonyára már találkoztál a Magazinról olvasható, kibővített „történelmünkről”. Ha nem, az se gond (feltűnt a link, igaz?!).

Megújultunk bizony, ráadásul nem csak külsőleg. A tartalmat is leporoltuk, sőt, az újonnan érkező szerkesztőknek hála még jobban körbejárjuk a videojátékos témákat.

Csak hogy tudd: már nem csak egy YouTube csatorna vagyunk, videotesztekkel. Nem, mostantól az írásos kritikák, a (nagyobb mennyiségű) hírek és rendszeresen jelentkező rovatok mind hozzátartoznak a GameSpace – Videodrome - nyugodtan mondhatjuk, hogy - franchise-ához.

Az első tesztünket, rovatainkat már olvashatod az oldalon és reméljük, legalább annyira fogod élvezni, mint mi, amikor készítettük Neked.

Ennyi? Korántsem! Készültünk még egy nyereményjátékkal is, nem titkoltan ezzel is kommentelésre késztetni téged. Mit szeretnénk? Ha bebarangolnád az oldalt és leírnád ide, hogy mi tetszik, vagy mi az, amin változtatnál.

A hozzászólók között egy darab Assassin’s Creed-, egy darab Asrock pólót, valamint egy diablós egérpadot sorsolunk ki a hétvégén, valamint 3x500 GiveAwayRoom pontot.

Köszönjük, hogy velünk vagy, maradj is.

A GameSpace – Videodrome stábja

vissza