Kiszivárgott a Zelda: Tears of the Kingdom, érdemes figyelni a spoilerekre

2023-05-02 17:38:00

Valamivel több, mint két héttel ezelőtt a Nintendo hivatalosan is közzétette a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom utolsó megjelenés előtti előzetesét. E pillanattól fogva csak még jobban várják a rajongók a megjelenést, azonban úgy fest, voltak, akik annyira nem bírták az önmegtartóztatást, így születhetett meg e hír.

Történt ugyanis, hogy a május 12-i megjelenés előtt mintegy 2 héttel kiszivárgott a játék, és fel is került bizonyos oldalakra. Ennél fogva képek és videók kezdték elözönleni az internetet a nyitánnyal kapcsolatosan, szóval aki nem szeretne spoilerekbe futni, érdemes lehet a Twitter, a Discord és egyéb közösségi oldalak, illetve fórumok böngészését felfüggesztenie a következő 10 napra.

A szirvárgással kapcsolatosan egyébként több pletyka is felütötte a fejét. Egyes beszámolók alapján a játékot már korábban futtatták PC-s emulátorral, ami önmagában nem illegális tevékenység, de mivel a fájlok eredete vitatható, e tevékenységnek is lehetnek vonzatai. Ezen kívül került már fel két eladó dobozos példány is egy online piactérre, és a Collector's Editiont is lencsevégre kapta már valaki az interneten.

Egy szó, mint száz, a megjelenés május 12-én esedékes, és bár vélhetően szerzői jogok sérelme miatt ezek a képek és videók hamar tiltásra kerülnek, érdemes lehet kerülni bizonyos oldalak böngészését a napokban. Mert ugyebár ami egyszer felkerül az internetre, az sosem tűnik el teljesen...

vissza