Kirby Collection - a Robobot júniustól Európában is

2016-06-08 17:58:50

Ellenséges erők gépesíteni akarják a Popsztár Bolygót és Kirby feladata meghiúsítania ördögi tervüket a pénteken, kizárólag Nintendo 3DS készülékekre megjelenő Kirby: Planet Robobot keretében. Kirby ezúttal egy kis segítséget is kap világa megmentésében a Robobot Páncélzat formájában, ami képes Másoló Képességeit is hasznosítani, így a rózsaszín hős maguk ellen fordíthatja az ellenfelek fegyvereit.


 

A Robobot Páncélzatának segítségével Kirby teljesen új módokon fedezheti fel a Popsztár Bolygót a háttér és előtér között mozogva, új helyszíneket bejárva és titkokat feltárva a Robobot Páncél Csavarkulcsával. Az ellenfelek beolvasásával a Robobot Páncél ráadásul teljesen új képességeket nyer. Egy „Jet” képességgel rendelkező ellenfelet beolvasva Kirby Robobot Páncélzata Jet Módba vált és shoot-’em-up stílusban repked a kijelzőn, míg egy „Wheel” képességű ellenfél beolvasásától Wheel Módban száguldozik kocsiként az előtér és háttér között váltogatva.

Kirby Planet Robobot

Kirby maga is gyarapodott jó néhány új Másoló Képességgel, melyek közül néhány ismerős lehet a Super Smash Bros. játékosoknak. Bizonyos ellenfeleket beszippantva Kirby tablettákat dobálhat és táblákkal támadhat „Doktor” Kirbyként, vagy szabadjára engedheti elméje erejét az „ESP” képességgel. Az amiibo figurákkal továbbá pályánként egyszer a beolvasott* karaktertől függően más-más Másoló Képességekkel is felruházható Kirby, így például a Super Smash Bros. Collection Kirby amiibo beolvasásával rózsaszín hősünk „Smash Bros.” Kirbyvé változik, aki képes félelmet keltő támadásainak bevetésére.

A Kirby Collection amiibo figurák – Kirby, Waddle Dee, King Dedede, Meta Knight - a Kirby: Planet Robobot játékkal egy időben jelennek meg. A Kirby amiibo beolvasásával Kirby „UFO” képességet kap, aminek köszönhetően a végtelenségig lebegve zúdíthatja lézeres csapásait a gyanútlan ellenfelekre, míg a másik három amiibo figura a karakterhez igazodó kosztümmel és képességgel ruházza fel Kirbyt. A játék a Kirby: Planet Robobot amiibo csomag részeként is kapható lesz, ami tartalmazni fog egy Kirby amiibo figurát is a Kirby Collection sorozatból.

Kirby Planet Robobot

Június 10-én támadnak a Robobotok a kizárólag Nintendo 3DS készülékekre megjelenő Kirby: Planet Robobot keretében! Ugyanezen a napon jelenik meg továbbá a Kirby, Waddle Dee, King Dedede és Meta Knight amiibo, illetve a játékot és egy Kirby amiibot tartalmazó amiibo csomag is.

*A New Nintendo 3DS vagy New Nintendo 3DS XL esetében az alsó kijelző NFC Olvasó/Író részével, míg Nintendo 2DS, Nintendo 3DS és Nintendo 3DS XL készülékek esetében a külön kapható NFC Olvasó/Író kiegészítővel olvashatók be az amiibo figurák.

vissza