Készült egy Guitar Hero MMO játék, elképesztő

2016-04-18 09:18:25

Rengeteg cég megpróbálkozik átültetni a legnépszerűbb frencsájzát ingyenes vagy előfizetéses alapú online játékra. Így volt ezzel az Activision is a Guitar Hero esetében, nem is tudtunk róla, de elkészült az MMO.


 

Az MMO formula a legtöbb stúdiónak nagyon szimpatikus, hála a több millió online játékosnak, akik nem félnek pénzt áldozni az „ingyenes szórakozásra”. Kár, hogy a legtöbb pár hónap, jobb esetben évek alatt kipusztul, hiszen hiába a mikrotranzakciós séma, ha egyszer iszonyat mennyiségű pénzt kell a szerverek és magának a játék fenntartására költeni.

guitar_hero_131807

Az Activisiont ez nem hátráltatta, ugyanis egy böngésző alapú Guitar/DJ Hero játékon dolgoztak. A pofás kis program az összes létező platformon elérhető lett volna. Egyébként egy igazi menedzser szerepében fedezhettük volna fel az új reménységeket, ráadásul szervezhettünk fellépéseket, bulikat, és alakíthattuk volna sztárunk életét. Ezen kívül a játékosok saját zenéik feltöltésére is teret szolgáltatott a rendszer. De mégis a legjobb az egészben a zeneszerető játékosok egy kalap alá gyűjtése lehetett. Reméljük, egyszer még találkozhatunk vele, mivel elkaszálásra került.

Akiket bővebben is érdekel a cucc, nézze meg az alábbi videót sok-sok infóval és gameplay anyaggal teletömve.

vissza