Készülne az A Plague Tale: Innocence folytatása?

2019-12-04 21:15:00

Mondhat bárki bármit, nálam az év egyik legjobb játéka az A Plague Tale: Innocence. Iszonyat jó történet, a látványvilág kidolgozottsága is elképesztő, ráadásul a kamerabeállítások és az irányítás is közel tökéletes. A fotó mód minderre rátesz még egy lapáttal, de az Nvidia Ansel-lel készült szuperfelbontású képek sem feleslegesen foglalják a helyet a merevlemezen. Állításomat mi sem igazolja jobban, minthogy jelölték az idei TGS-en a "Legjobb narratíva" díjra. A középkori Franciaország, az inkvizíciótól való menekülés, a rengeteg, és még annál is több patkány... na, de térjünk a lényegre!

Nemrég egy francia weboldal, a XboxSquad jóvoltából derült fény a játék folytatására, mely a feltüntetett információk szerint 2022-ben jelenik majd meg, de már jövőre leleplezik. A Focus Home Interactive-val azóta többen is felvették a kapcsolatot, a kiadó pedig nem tagadja a pletykákban elhangzottakat. A nyilatkozat szerint bár bejelentették, hogy partnerséget kötöttek az Asoboval egy jövőbeli címmel, de sosem erősítették meg, hogy ez az A Plague Tale: Innocence folytatása, avagy sem. A bejelentéssel még várnak.

Az Asobo egyébként nagyon büszke az eredményekre. Nemcsak a kritikusok, de a nyilvánosság is pozitívan fogadta a projektet, amit az eladások is jól mutatnak. Elmondásuk szerint nem hagynak fel az erőfeszítésekkel,szeretnék, hogy még nagyobb figyelmet kapjon a játék, melyet egyébként folyamatosan támogatnak.

 

vissza