Késik a Marvel's Midnight Suns

2021-11-04 11:42:00

Alig 3 hónapja jelentették be a "Marveles XCOM"-ra keresztelt taktikai szerepjátékot, de a Firaxis Games ma bejelentette, hogy az eredetileg 2022 márciusra tervezett Midnight Suns csak az adott év második felében érkezik.

"Úgy döntöttünk, hogy eltoljuk a megjelenést mert több időre van szükségünk ahhoz, hogy a lehető legjobb játékot készítsük el" írta Jake Solomon kreatív rendező és Garth DeAngelis producer egy közös nyilatkozatban Twitteren. "Ezek az extra hónapok arra lesznek jók, hogy több történetet, átvezetőt és átfogó finomításokat hajtsunk végre és elkészítsük az eredeti víziónkat"

A játék egyébként folytatja a csapat stratégiai vonalát, viszont a korábbiakhoz képest kevésbé kegyetlen módon, hisz nincs permadeath és a mostanában újra divatos kártyarendszer is helyet talált magának (ez utóbbi nem kevés negatív kritikát és félelmet szült a kiadó miatt). A kezdetektől elérhető képességek a tavalyi XCOM: Chimera Squad rendszeréhez hasonlítanak majd, mindez azért, hogy igazi szuperhősnek érezhesse magát a játékos

vissza
Legolvasottabb cikkek