Just Cause 3 - érkezik a Sky Fortress DLC

2016-02-19 04:20:19

Valószínűleg nem mondunk újat azzal, hogy a játékokhoz szokás különféle kiegészítő csomagot kiadni. Miért pont egy nagy cím maradna ebből ki?


 

A Just Cause 3 az utóbbi időszak legnagyobb megjelenései közé tartozik. A debütálás óta nem igazán keringtek hírek róla, ám most megtört a jég. Jönnek a DLC-k! Igen, többesszámban, ugyanis kapásból háromról is beszámoltak már. A kiegészítők mindegyik egy-egy új missziót fog tartalmazni, ezek közül az első a Sky Fortress. A csomagban a robotokkal fűszerezett küldetések mellett új fegyverek is helyet kapnak, mindemellett pedig elérhetővé válik a Bavarium Wingsuit. Valószínűleg az alapjátékból már ismerős a szárnyas kosztüm, mely temérdek izgalmas pillanatot képes okozni. Nos, ennek feltuningolt változatáról van most szó, mely már meghajtással is rendelkezik. Menő vagy menő?

A második kiegészítő a Land Mech Assault, a harmadik pedig a Bavarium Sea Heist címet kapta. Előbbiből egy jármű már kiszivárgott, utóbbival kapcsolatosan viszont semmilyen ismerettel nem rendelkezünk.

just_cause_3_screenshot_20160218163624_1_original

A DLC márciusban jelenik meg 12 eurós áron, ám nyártól a mindhárom csomagot tartalmazó Air, Land and Sea Expansion Pass is elérhetővé válik.

vissza