Június elején érkezik az első Far Cry 5 DLC

2018-05-25 12:20:00

Immáron köztudott, hogy a két hónapja megjelent Far Cry 5 a tervek szerint három bővítést kap. Ezek közül az első az Hours of Darkness címet kapta, és Hope megyéből egészen a vietnámi dzsungelig repíti a játékosokat, ahol egy helyi srác, Wendell "Red" Redler kívánja megmenteni fogságba esett bajtársait.

A DLC új fegyvereket is hoz a játékba, mint például az SVT mesterlövészpuskát, az M60-as nehézgépfegyvert, illetve az M16-os gépkarabélyt. Ezeken felül képesek leszünk air strike-ot is hívni, mely várhatóan több bummal szórja meg a sztorit, mint annó Hurk édesanyjának helikoptere, mi több, lehetőségünk nyílik a Survival Instict használatára. Ez utóbbi ideiglenes perkhasználatra hatalmazza fel a játékosokat, melyek segítségével könnyebben válhatunk csendes gyilkosokká.

Az Hours of Darkness kampány teljesítése után új játékmódok kerülnek megnyitásra: az autentikus élményt nyújtó Survival, illetve az Action Movie, mely első hallásra pont, hogyaz előbbi ellentéte. Érdemes azt is megemlíteni, hogy a mai naptól kezdve minden játékos hozzáfér a Far Cry Arcade-ban a Vietnám-stílusú eszközökhöz. 

A további tervek is megosztásra kerültek a Ubisoft által, melyek bár pontos dátumokat nem, de a megjelenések hónapjait közlik. Ezek alpján még a nyáron eljututnk a Marsra, és zombikkal is találkozunk. Az első DLC 12 dolláros áron megvásárolható, ha nem rendelkezünk a Season Pass-szel.

vissza