Jövőre folytatódik a Final Fantasy VII

2022-06-17 22:45:00

A Square Enix bejelentette a Final Fantasy 7 Remake projekt második részét, ami Final Fantasy 7 Rebirth névre hallgat. A Final Fantasy 7 25. évfordulójának ünnepségén új felvételeket mutattak be a játékról, amelyet Yoshinori Kitase producer mutatott be.

Kitase nemcsak a játék megjelenését - 2023 telén - erősítette meg, hanem azt is, hogy az egész remake-projekt három részből fog állni. Vagyis a Remake, a Rebirth és egy egyelőre meg nem nevezett harmadik játék. A felvételen Cloud, Zack és Sephiroth látható, egy női narrátorral. "Várj, mire akarsz ezzel célozni? Hogy meghaltam? Hogy valamiféle imposztor vagyok?" - mondja a hang (Aerith vagy Tifa?). Úgy tűnik, a Rebirth esetében a csapat tényleg játszadozni fog az eredeti történettel. És ahogy az várható volt, a felvételek lenyűgözően néznek ki. Egyelőre csak PS5-re jelentették be.

"A Final Fantasy 7 Rebirth fejlesztése gyorsan halad, mióta új fejlesztési struktúrát fogadtunk el" - mondta Tetsuya Nomura kreatív igazgató. "Egy ilyen léptékű cím, amelyben már a gyártás megkezdése előtt minden összekapcsolódik, valóban ritka. Valójában már a harmadik címen is elkezdődött a fejlesztés egy része. Én magam is elkezdtem a fejlesztést, és a sorozat befejezésén dolgozom".

Naoki Hamaguchi rendező így nyilatkozott: "A Final Fantasy 7 remake projekt egy háromrészes trilógia lesz, de a Final Fantasy 7 Rebirth sokkal több, mint a sorozat egyetlen része. Azzal a szenvedéllyel és odaadással fejlesztjük, ami egy eredeti játék létrehozásához szükséges, és azt tervezzük, hogy a végső játékélményt és világépítési élményt nyújtjuk.Kitase hozzátette: "Egy trilógia középső részének elkészítése saját kihívásokkal jár, de rengeteg klasszikus második rész van a filmek világában, amelyeket lenyűgöző történeti fordulatok és a karakterek mélyebb felfedezése határoz meg. Gyakran ezek a második részek a rajongók kedvencévé válnak."

"Ugyanígy a Final Fantasy 7 Rebirth-et is igyekszünk még lebilincselőbb és emlékezetesebb élménnyé tenni, mint a Final Fantasy 7 Remake-et, ezért kérlek, várjatok még egy kicsit, amíg befejezzük."

vissza
Legolvasottabb cikkek