Jövő héten érkezik a Path of Exile: Echoes of the Atlas

2021-01-08 18:33:00

A Grinding Gear Games nemrég bejelentette, hogy január 15-én, azaz már jövő héten megéjelenik a Path of Exile: Echoes of the Atlas bővítése PC-re, majd 20-án konzolokra is. A jó hír mellé egy több, mint 30 perces bemutató videó is érkezett, mely szintén rámutat a temérdek tartalomra: 11 új térkép érkezik, mindegyik saját boss-szal. Olyan helyszínek kerülnek be e csomaggal a játékba, mint a Dry Sea, Forking River, Frozen Cabins, vagy a Grave Trough.

Mint kiderült, atlaszunk minden régióját annak saját passzív fájával kell majd specializálni, Watchstone-okkal pedig a jutalmat növelhetjük majd. Három főnök legyőzése után meghívást kapunk Maven területére, ahol megkér, nézzünk szembe mindhárom legyűrt ellenféllel egyszerre. Ezt természetesen négy, öt, stb. győzelem után is eljátssza, mígnem végül egyszerre 10 riválissal találjuk ringben magunkat. Ezután hívhatjuk ki magát Mavent.

Érkezik emellett a Ritual League is, mely egy hullámalapú küzdelem lesz egy rituális körbe zárva.

Az Echoes of the Atlas eredetileg már december 11-én megjelent volna, de a fejlesztők jobbnak látták halasztani, hogy ne kelljen szembenézni az egy nappal korábban debütált Cyberpunk 2077-tel. "Nem szeretnénk, hogy közönségünk döntéshelyzetbe kerüljön, úgy határoztunk, kilépünk az útból, és januárra halasztjuk a 3.13-as verziót." – nyilatkozta akkor a GGG.

vissza