Játszható karakterként került be Snoop Dogg a Call of Dutyba

2022-04-20 17:30:00

Azt már tudjuk, hogy a Call of Duty nem idegenkedik, ha furcsa jelképekról és megjelenésekről van szó... Emlékezzetek csak vissza, a Black Ops 3-ban is feltűnt például Jeff Goldblum, de 2014-ben a Ghostban Snoop Dogg is vállalt néhány felvételt egy multiplayer hangcsomaghoz. Nos, ezúttal ismét a híres rapper a téma, ugyanis nemrég bekerült a Warzone-ba és a Vanguardba, mint játszható karakter.

A Tracer Pack megjelenése szándékosan április 20-ra volt időzítve, úgy gondolom, mindenki tudja, miért. A csomagban megkapjuk Snoopot, mint operátort, és három legendás fegyver tervrajzát is (West Coast Bling, Tha Shiznit, Bong Ripper). Ezen felül egy Charm is érkezett Mellow Medal néven, de egy The Original Gangsta embléma, egy High Art spray és egy Finishizzle Movizzle finishing move is jár a pakkhoz. A Vanguard-játékosok ezen felül egy match introval és egy highlighttal is gazdagodnak. 

A Vanguard többi operátorához hasonlóan Snoop is rendelkezik XP-t termelő kihívásokkal, de a fejlődés során további cuccok is feloldásra kerülnek. A 20-a szint elérésekor megkapjuk például a VIP outfitet és egy Tha Doggfather névre keresztelt öltözéket is. A hivatalos Call of Duty bio szerint Snoop a Taskforce 420 tagja, és hobbijai közé tartozik a K-Pop hallgatás, a dohányzás és a festés is. 

vissza