Januárban érkezik PC-re a God of War

2021-10-20 17:37:00

Közel egy évnyi találgatás, pletykálgatás és reménykedés után a God of War végre megérkezik PC-re. A Sony meséje az olümposzi félistenről már saját Steam-adatlapot is kapott, ahol bár a magyar nyelv egyelőre nem támogatottként szerepel, még fűzünk némi reményt hozzá, hogy ez változik. Hasonlóképp a hivatalos rendszerkövetelmények sincsenek még feltüntetve, így erről sem tudunk sokat.

Az örömteli bejelentést Grace Orlady, a Sony Santa Monica Studio kommunikációs vezetője tett meg, és hozzátette, eszméletlen nagy sikereket sikerült elérni a projekttel a megjelenés óta. 2021 augusztusáig mintegy 19,55 millió PS4 példány fogyott Kratos kalandjaiból, így tűkön ülve várják, hogy a PC-s tábor is véleményezhesse a címet.

A God of War PC-s verziója több fejlesztést is ígér, köztük a 4K felbontádst, az ultraszéles felbontást, a korlátlan képkockasebességet és egyéb speciális beállításokat. Az Nvidia DLSS is elérhető lesz már a megjelenés napjától kezdve. Az irányítás is teljes mértékben testre szabható lesz egér-billentyűzet kombóra, és bónusz digitális tartalmakkal is megtoldják az alapjátékot, melyek a következők:

  • Death’s Vow Armor Set Kratosnak és Arteusnak
  • Exile’s Guardian Shield Skin
  • Buckler of the Forge Shield Skin
  • Shining Elven Soul Shield Skin
  • Dökkenshieldr Shield Skin

A megjelenés napja 2022. január 14, ami nem is oly' távoli jövő, úgyhogy sokat már nem kell türelmetlenkednünk.

vissza