Jack Black és az őrült ázsiai TV műsor

2016-02-03 19:55:14

Szeretett hazánkban is sokszor felfedezhetjük az igénytelenséget és az alacsony IQ-t sem megkövetelő műsorokat abban a dobozszerű akármiben a fal előtt. Köztudott viszont, hogy keletebbre a tartalmi színvonal már a béka feneke alatt csúszik egyre lejjebb, amire most egy újabb példát kaptunk.


 

Jack Black Hollywood szeretett „humorbombája” már megmutatta egyszer kétszer, hogy értelmes filmekben is tud egészen jó alakításokat produkálni, de persze a legtöbb esetben megmaradt ő is a gyenge vígjátékoknál, amiken könnyebb sírni, mint nevetni.

A híres színészt most egy koreai műsorba invitálták (feltehetően nem kis honoráriumért cserébe), hogy vicceskedjen már picit keleten is és ne mindig a nyugati népség szórakozhasson fergeteges stílusán. Nem is kellett több, a színész megjelent és leforgatták az igazi hamisíthatatlan keleti borzalmat. Reméljük, a kereskedelmi csatornák kreatív igazgatói nem akarják ezt is lemásolni itthon az ilyen bugyutaságokhoz elengedhetetlen Fekete Pákóval.

Jack Black harisnyán keresztül próbálja elfújni a gyertyát...

Jack Black népszerű koreai dalokat dúdol...

Jack Black és ellenfelei egymást püfölik párnákkal, amíg az egyik le nem esik egy rúdról...

És ez a műsor még az igényesebb kategóriába tartozik az ázsiai térségben, Rob Schneider-t vajon milyen műsorba hívnák vendégszereplőnek?

vissza