Itthon is megjelenik a Seagate Game Drive termékcsaládja

2017-12-14 19:13:13

„Sok jó játék kis helyen is elfér.” - szokás mondani.

Az Xbox Game Pass, az Xbox One egyik legfontosabb előfizetési szolgáltatása már viszonylag régóta elérhető, jelenleg a játékosok a folyamatosan frissített, több mint 100 játék közül választhatnak. E programmal a tulajdonosok mintegy megkapják a lehetőséget konzoljaik teljesítményének kiaknázására. Ez egyébként One-ra és 360-ra is megvásárolható havi 10 dollárért.

Lényege, hogy letöltés után offline is élvezhetjük a címeket, na de hol tartjuk e hatalmas fájlokat? A megoldást a Seagate kínálja legújabb, kizárólag az Xbox-hoz bemutatott Seagate Game Drive termékcsalád legújabb tagját, az Xbox Game Pass Special Edition tárolási megoldást. A játékosoknak akár 4 TB méretű extra tárhelyet biztosít a konzolra, ráadásul bónuszként egy egy- vagy két hónapos tagságot is tartalmaz, függően attól, mely kapacitásra csapunk le.

A maximális 4 TB tárhely a konzol belső meghajtóját helyettesíti. A Game Drive for Xbox kompatibilis mind az Xbox One, mind az Xbox 360 rendszerrel, közvetlenül a konzol portjára csatlakoztatható, mely így USB 3.0-n keresztül gyors elérést biztosít. A plug-and-play telepítéssel azonnal élvezhetjük a partit. A konzol automatikusan észleli a meghajtót, végig vezet a telepítésen, így kevesebb, mint egy percen belül használatba is vehetjük a merevlemezt. A drive előre van formázva, így az alapesetben nem kompatibilis PC-vel és MAC-kel.

A 2 TB kapacitású verzió ajánlott végfelhasználói ára 34.000 forint, mely egy egy hónapos Xbox Game Pass tagságot is tartalmaz. A 4TB kapacitású modell 50.000 forintos javasolt ára mellett, már két hónapos hozzáférést kínál.

vissza