Injustice 2 - „közeleg a tél” (DLC megjelenési dátum)

2017-06-25 14:23:37

Ed Boon tréfásan jelentette be az Injustice 2 DLC-jének megjelenési dátumát.


 

Sub-Zero neve bizonyára a játékvilág minden lakójának ismerősen cseng, elvégre egy 1992 óta a köztudatban élő játék szereplőjéről beszélünk. Most, hogy a Mortal Kombat X az XL csomagot is megkapta, mint bővítést, a karakter a konkurenciához is ellátogat.  Először májusban hallhattunk róla, hogy Starfire-rel (Csillagtűz) és Red Hood-dal (Vörös sisak) karöltve bekerül az Injustice 2-be.

Utóbbi már korábban megjelenésre került e hónapban, azonban mindhárman a Fighter Pack 1 DLC részét képezik, mely 20 dolláros áron lesz megvásárolható. Ebbe a Gods Shader Pack és a Power Girl Premiere skin is beletartozik. Akik a Deluxe vagy Ultimate kiadást választották, mindezt ingyen kapják kézhez.

Ed Boon a Twitteren mindezt egy Trónok harcára hajazó kijelentésben ejtette meg: „Winter is coming... in July.” (a sorozat 7. évada is júliusban kezdődik) - Sub-Zero tehát július 11-én kerül be az Injustice 2-be, akik ismerik, tudják, mire számíthatnak tőle. Starfire megjelenéséről egyelőre nem esett szó, de a másik két karaktert figyelembe véve valószínűleg augusztusban érkezhet.

vissza