Ingyenes modellre vált a Sims 4

2022-09-15 18:23:00

A Maxis és az EA nemrég bejelentette, hogy október 18-án egy különleges kiadású Behind The Sims Summit zajlik majd le, ahol a jövőben tervezett dolgaikról rántják le a leplet. Mellékletként az is elhangzott, hogy jövő hónaptól bárki számára ingyenesen letölthetővé válik a Sims 4. Ebbe a PC, a Mac, az Origin, a Steam, valamint az Xbox és PlayStation konzolok is beletartoznak.

A stúdió hozzátette, az ingyenessé válás után új élmények fejlesztésére törekednek majd, és továbbra is szállítják a különféle csomagokat. A készülő munkákról a Behind The Sims Summit eseményen tudhatunk majd meg többet, mely egész pontosan 18-án este 7-kor rajtol. 

Az EA Play és EA Play Pro tagok különleges élményben részesülnek. A standard előfizetők EA Play Editionje tartalmazza a Get To Work DLC-t, a Pro-val rendelkezők pedig emellé a Toddler Stuff Pack-et is megkapják. Aki szeptember 14. és október 17. között megvásárolja az alapjátékot, ajándékként a Desert Luxe Kit üti a markát. 

Érdekesség, hogy bár az alapjáték ingyenesen beszerezhető október 18-tól, ha minden kiegészítő csomagot meg szeretnénk vásárolni, mintegy 980 euróra, vagyis kb. 390 ezer forintra lesz szükségünk.

vissza
Legolvasottabb cikkek