Ingyenes lesz a Hitman 2: Silent Assassin

2015-11-28 10:44:08

A Square Enix 15. születésnapja alkalmából teljesen ingyenesen elérhetővé teszi a Hitman széria második részét.

 

Hitman-2-silent-assassin-pc-download

Míg Európában csak december 1-jén lesz a Hitman-sorozat 15 éves, az Észak-Amerikában élők már november 19-e óta játszhatnak az első résszel, mely a Hitman: Codename 47-et képviseli. Ennek alkalmából, illetve a Black Friday miatt a Square Enix ingyenessé tette a Silent Assassint.

Aki szeretne lecsapni az akcióra, gyorsan tegye, mert kizárólag a hétvégéig tart, de nem tart olyan sokáig beszerezni mint azt gondolnánk. Az játék megszerzéséhez látogassunk el a Square Enix honlapjára, itt regisztráljunk, majd a játékoknál keressük ki a Hitman 2: Silent Assassint és a kosárba téve  „Use a coupon code with this item” - részt alkalmazzuk, ahová a következő kódot kell beírni: FreeSilentAssassin . Műveletünk akkor sikeres ha a játék ára 0-ra redukálódik, ekkor pedig már nincs más dolgunk, mint Checkoutolni a terméket, a következő résznél elfogadni a feltételeket és nem utolsó sorban rákattintani a Submit Order gombra.

Mivel a teljes oldal elég gyakran túlterhelt a Black Friday akcióinak köszönhetően, így elképzelhető, hogy nem fog elsőre minden simán menni, de érdemes újrapróbálkozni.

 

vissza