Ingyenes a Dying Light: Bad Blood

2020-01-28 18:58:00

Bizonyára nem vagytok sokan, akik ne hallottak volna a Dying Lightról. Nos, a Techland zombis kalandja immáron 5(!!!) éve, hogy megjelent, ez alkalomból pedig újabb ingyenes tartalommal kedveskednek a játékosok felé. Ha bármely platformon birtokolod az alapjátékot, bérmentve bezsebelheted a Bad Bloodot is.

Aki esetleg nem ismerné, a Bad Blood a Dying Light egyfajta battle royale szekciója, mely még 2018 folyamán látott napvilágot early accessként. Bár a sok esetben már megszokott 100 játékos helyett itt csak 12-t eresztenek össze, számtalan zombi (vagy valami hasonló) tarkítja még a játékteret. Bármennyire is volt jó móka ez, a játékosok száma rohamosan csökkent, mígnem már a napi 100-at sem érte el. Remélhetőleg ezen akció újra életre kelti a projektet, elvégre ha már csak néhány százan is elérhetők egyszerre, jó pár meccset elindíthatunk.

Az ingyenes példány megszerzéséhez nem kell mást tennetek, mint bejelentkezni a Techland honlapjára, majd szinkronizálnotok azt a Dying Light fiókotokkal.

vissza