Ingyen Xbox One X az amcsiknak? De miért?!

2017-08-02 22:13:18

És még csodálkoznak, hogy arrafelé sok a túlsúlyos ember... Felénk amúgy miért nincs ilyesfajta promóció?


 

A Microsoft Xbox One X konzolja 500 dolláros áron kerül a boltok polcaira novemberben, azonban ha jó helyen laksz, lehetőséged van ingyen hozzájutni egyhez. A Taco Bell-lel kötött megállapodása alapján minden 5 dolláros Steak Quesarito mellé egy kódot kapnak a vásárlók, melyet beváltva esélyük adódik a nyerésre. A promóció augusztus 31-e és október 4-e között zajlik.

Mint kiderült, minden 10 perceben számítanak egy nyertesre, azaz nem kevés Xbox talál gazdára ez idő alatt. A konzol mellé egyébként egy 3 hónapos Xbox Game Pass tagság, valamint egy Forza Motorsport 7 is jár. Ha visszaemlékeztek, a két cég 2001-ben már járt el hasonlóan, mikor is az eredeti Xbox volt az aktuális befutó. A gyorsétterem hálózat egyébként már a Sony-val is működött együtt a PlayStation népszerűsítése érdekében.

Világszerte mintegy 6800 Taco Bell étterem található, ebből több mint 6500 az Egyesült Államokban lelhető fel. Hazánkban jelenleg nincs, a hozzánk legközelebbi Lengyelországban van, de ha más országokra is kíváncsiak vagytok, tessék IDE kattintani!

vissza
Legolvasottabb cikkek