Ingyen LEGO - The Hobbit és Full Throttle Remastered

2018-12-13 20:01:00

Első és talán legfontosabb menüpontja e cikknek, hogy elindult a GOG téli vására, melynek keretein belül jobbnál jobb akció várja az ott böngészőket. Csak hogy néhány példát említsek, 60%-os leértékelést kapott a The Witcher 3: Wild Hunt GotY kiadása, 50-et a Neverwinter Nights 2 Complete, és 40-et a Kingdom Come: Deliverance. Érdemes megjegyeznem, hogy a nemrég megjelent Thronebreaker: The Witcher Tales is 20%-kal olcsóbban vihető, de számomra a fókusz a Hellblade: Senua's Sacrifice-ra terelődik, mely féláron zsebelhető be.

Az akció indításával egyidejűleg egy giveaway is kezdetét vette, melynek apropóján ingyen és bérmentve juthatunk hozzá a tavaly debütált Full Throttle Remasteredre. Ehhez mindössze be kell jelentkeznünk, és regisztrálnunk a terméket a könytárban. Az akció december 15-én délután 3-kor ér véget (itteni idő szerint).

Egy másik remek hír mindenki kedvencéhez, a Humble Store-hoz kapcsolódik. A kereskedés a LEGO – The Hobbitot kínálja ingyen december 15. este 7 óráig (szintén itteni idő szerint), mely így az ünnepek közeledtével is remek szórakozást képes nyújtani, mikor már elegetek van a rengeteg ételből, süteményből, egy szerencsés vendéggel irány a gép, és már mehet is a koperatív kaland!

vissza