Íme az Acer új gamer monitorai: itt az R1, H7 és XR sorozat

2016-01-07 18:19:18

Új monitor lineup az Acer-től, melyek átírják a játék fogalmát: bemutatkozott az R1, H7, valamint az XR342CK sorozat is. Mindhárom termékvonal prémium dizájnt és high-end teljesítményt kapott, lenyűgöző képvisszaadással és színhűséggel. Mindegyik termék IPS panel technológiát kapott, 178 fokos széles látószögű betekintéssel, igen élethű színvisszaadással. Mindez lehetővé teszi a gamereknek, hogy szó szerint új színben láthassák viszont kedvenc játékaikat, kompromisszumoktól mentesen.


 

Acer R1 sorozat – a világ legvékonyabb monitorjai, 7 milliméternél is vékonyabb kivitellel, mindennapos használatra

Az Acer R1 szériájú monitorok ultra vékonyak, 7 mm alatti paraméterekkel – ideálisak ezek a mindennapi használathoz, sok-sok helyet spórolva a szobában. A stílusos ZeroFrame kialakítás maximalizálja a megtekintés élményét, s tényleg, a keretezés észre sem vehető.

Az Acer villódzásmentes technológiáját kombinálták kékfény szűrés-technológiákkal, 5-től 15 fokban dönthetőséggel – mindezt a ténylegesen komfortos felhasználói élményért. Ráadásul még a monitor környezetbarát is, hiszen az EcoDisplay ENERGY STAR 6.0 szabvány alapján készült, higanymentes technológiával. Az R1 sorozat full HD megjelenítésre képes (1920x1080), IPS technológiájú panelekkel, 21.5, 23, 23.8, 25 és 27 col képátlóval.

Acer R1

 

Acer H7 sorozat – a világ első USB Type-C monitorja

Az Acer H7 szériás monitorok a világ első olyan kijelzői, amelyek támogatják az USB Type C kialakítást. A felhasználók így gond nélkül tudnak adatot továbbítani és kijelezni a tartalmat notebookokról vagy okostelefonokról, úgy, hogy közben még töltik is az eszközeiket ugyanabban az időben, csak 1 kábellel. A prémium ZeroFrame dizájn, a gyémánt mintázat és a fémes talapzat által az Acer H7 sorozat tagjai igazán lenyűgözőek 25- és 27 colos képátmérővel.

Ezek az eszközök alkalmasak arra, hogy WQHD (2560x1440) felbontást is megjelenítsenek, mellé kitűnő minőségű audio tulajdonságokat kapunk az Acer TrueHarmony és DTS hangrendszernek köszönhetően. S hogy teljes legyen az összkép, találunk még szupergyors USB Type-C és HDMI 2.0 portokat is. Ezek a kiegészítők még különlegesebbé teszik a sorozatot, és nem okoz többé gondot a magas felbiontású tartalom megjelenítése, legyünk akár otthon, akár az irodában.

A H7 sorozat 100 százalékosan sRGB támogatású, elhozva a maximális felhasználói élményt, legyen szó grafikai, vagy szórakoztató jellegű területről. A színek ráadásul hűen egyeznek a nyomtatásra kiküldött anyag színeivel.

 

Acer XR342CK – új irányvonal a szórakoztatásban

Az Acer legfrissebb generációja az XR sorozat: az XR342CK monitor ultrawide QHD felbontással rendelkezik (3440x1440), 34 col képátlóval, 21:9 képaránnyal, 100 százalékos sRGB támogatással, tökéletes képvisszaadással. Speciális opciók is vannak, mint például a hattengelyes színbeállítás, illetve a DTS hangzás még magasabb szintre emeli az egész összhatást. Akinek mindez nem lenne elég, az also sarkokra integrált fénnyel is játszhat, hangulattól függően. A PIP/PBP technológiák pedig új szintre emelik a termelékenységet.

Az XR sorozat AMD FreeSync technológiával lett felvéltezve, mely számtalan képfrissítési rátát, szemfáradás-mentes játékélményt és videólejátszást garantál.

Acer XR342CK

vissza