Íme a VR legígéretesebb zombi hentelős címe

2016-04-10 08:40:24

Néhány új információ szivárgott ki a VR platform egyik legközkedveltebb címéről, aminek a megjelenésére még várnunk kell, de a fejlesztők elmondása alapján megéri. Ez az Arizona Sunshine.


 

Áprilisi hónapban indult kiaranyozott útjára a HTC és az Oculus Rift VR szemüvege, bár egyelőre csak a vastagabb pénztárcák birtokosait célozták meg a cégek eszközeikkel. Mindenesetre az indulástól számítva több tucat játék jelent meg akár napi szinten is a VR platformra, most viszont infómorzsát találtunk az egyik legvárandósabb zombis játékról.

VRFocus készített interjút az Arizona Sunshine fejlesztőcégének egyik vezetőjével, akinek izgalmas kérdésekre kellet válaszolnia a játékkal kapcsolatban.

maxresdefault (63)

A program egy zombi apokalipszis közepébe dobja a játékost, a jobbára kietlen Arizona államba, ahol egy rádión keresztül értesül valamiféle túlélő csoportól, akiket saját érdekében ajánlott megkeresnie. A játék különböző kihívások elé állítja a túlélőt, segítségül hívva Amerika sivatagának természeti adottságait és a zombis játékok legjobb elemét, az éjszakát - alá Dying Light. 

Megtudtuk, hogy multiplayer opció is helyet kap a programban, legalább egy offline co-op erejéig. Így hát barátainkkal vállvetve tudunk küzdeni a túlélésért a kampány módban, de lehetőség lesz erődünk megvédésére a támadó zombik ellen.

A játék kizárólag HTC VR-ra és PS VR eszközökre jelenik meg és könnyen megeshet, hogy az Arizona Sunshine lesz ezen szemüvegek egyik húzócíme.

Nem tudod mivel játssz? A Konzolvilágban több száz közül választhatsz!

vissza