Íme, a halálfutam – GTA Online: Arena War

2018-12-11 20:51:00

Megmondom őszintén, kissé tartottam tőle, hogy a Red Dead Redemption 2 online módjának megjelenésével a GTA V többjátékos szekciójának csökken a népszerűsége, de be kell valljam, alaptalan fetevés volt... A Rockstar Games korábbi projektje kiválóan állja a sarat, ráadásul még idén újított is egy hatalmasat.

A Garnd Theft Auto Online nemrég megkapta az Arena War frissítést, melynek keretein belül járművekkel eshetünk egymásnak egy arénában. Ezt összesen hét módban tehetjük meg: Carnage, Flag War, Wreck It, Tag Team, Games Masters, Here Come the Monsters, és Hot Bomb. Ezek mindegyike más és mást élményt nyújt a játékosok felé, az adrenalin pedig garantált!

A frissítés elhozta az Arena Workshopot is, melynek – mondhatni – alapdíja 995.000 dollár. Megvásárlása nem kötelező, de erősen ajánlott, ha karriert kívánunk építeni az új módon belül. 12 új "közlekedési" eszköz került hozzáadásra: Cerberus, Brutus, Scarab, Imperator, ZR380, Sasquatch, Bruiser, Arena Slamvan, Arena Dominator, Arena Issi, Impaler, és Deathbike.

További feladataink listájának élén természetesen a pontgyűjtés áll, melyre a héten duplán is megadatik a lehetőség. Érdekesség, hogy az Arena War saját progresszió-rendszerrel bír az Arena Points képében. További jutalmakat képez a két póló, melyet a pusztabejelentkezésért kapunk.

vissza