Így lesz vége a Trónok harcának az HBO terve szerint

2016-08-02 08:52:27

Az elejétől fogva tudjuk, hogy kedvenc fantasy sorozatunk egyszer a végéhez ér és akkor kénytelenek leszünk könnyes búcsút venni a még élő karakterektől. De pontosan mennyi van még hátra a sorozatból? Az HBO megválaszolta.


 

Nem sokkal a Trónok harca 6. évadának fináléja után bejelentették a sorozat készítői, hogy a 7. évad nem a megszokott áprilisban debütál, hisz a túlságosan jó időnek köszönhetően csak év végén tudják megkezdeni a forgatási munkákat, így az a tervek szerint 2017. nyarán érkezik vissza az HBO-ra.

Sajnos nem csak késésről számoltak be, hanem az évad 3 résszel való megritkításáról is, ami sokkal fájóbb pont. A készítők elárulták azt is, hogy összesen még két évad van hátra a sorozatból, ez pedig nem kevesebb és nem is több, mint 13 rész.

daenerys-game-of-thrones-3

„A sorozat két rendezőjének és nekem is van egy elképzelésünk az évadok és epizódok számát illetően. Ha módunkban állna, akkor még 4 évadot kérnénk be, de az a célunk, hogy a lehető legjobb minőséget gyártassuk le.” - mondta az HBO programigazgatója, Casey Bloys.

Tehát a 7. évad hét, a 8. már csak hat epizódos lesz, de Bloys elárulta azt is, hogy terveznek egy spinoff-ot a Trónok harca után, ami Westeros világában fog játszódni, viszont a behatárolt időintervallumot még nem árulták el és azt sem, hogy a jelenlegi páros keze alatt fog e elkészülni az utósorozat.

Nos, az HBO próbál minden rajongót felkészíteni a hátralévő évadokra, ami egy igen előrelátó gondolat, hiszen ha már az író nem hajlandó megírni a hátralévő könyveit, legalább a sorozat ne okozzon (nem várt) csalódást a több millió fannak.

vissza
Legolvasottabb cikkek