Így készíts magadnak cuki Unravel figurát - Yarny életre kel

2016-01-14 16:25:35

Az Unravel hamarosan egységes áron elérhetővé válik minden platformra, és már mi is alig várjuk, hogy a kis piros figura kalandjait elmesélhessük nektek. Addig is a játék fejlesztője megmutatja hogyan csinálhatunk otthonra egy Unravel karaktert.


 

A 2015-ös E3-on bejelentett Unravel folyamatosan megjelenést kap, és végre nem a pénz a marketing legjobb eszköze hanem egyszerűen maga a játék varázslatos világa. Már a rendezvényen sejteni lehetett, hogy ez a program nem egy egyszerű indie/low budget valami, hiszen az Unravel kitalálója egy bizonyos Martin Sahlin olyan alázattal és szerénységgel beszélt a show-n, hogy azt egy jódarabig biztos nem felejtjük el, amikor pedig láthattuk mozgásban az alkotást egy hatalmasat dobbant a szívünk, hogy miért?

Martin megmutatja hogyan is lehet ilyen kis figurát alkotni néhány drót és fonal felhasználásával, hogy a megjelenésig legyen mivel szórakozni. Mondjuk előre látom a különböző hirdetéseket Ebay-en: Vedd meg az egyedi Unravel figurát olcsón (600végtelen forint). De nem baj a készítő szándéka a fontos és az tuti, hogy én valamelyik délután leülök és elkészítem a saját Yarny-mat.

vissza