Idén már biztosan nem jelenik meg a Baldur's Gate 3

2022-04-24 19:18:00

A Baldur's Gate 3 biztosan nem jelenik meg idén, ez derül ki a Larian Studios új fejlesztői frissítéséből, amely most véglegesen megerősítette, hogy a várva várt játék csak 2023-ban hagyja el a korai hozzáférést, megerősítve azt, amit Swen Vincke, a Larian alapítója és a játék kreatív igazgatója az Eurogamernek az év elején jelzett.

A rövid, háromperces videóban - amelyet a 2022-es D&D Direct részeként sugároztak, és amelynek címe "Baldur's Gate 3 - Az eddigi utazás" - a csapat visszatekint a Baldur's Gate 3 eddigi fejlődésére, amely állítása szerint "egyre jobb és jobb lesz". Ezzel tehát végleg kialudt az az aprócska remény is, hogy a teljes játék 2022-ben megjelenhetett volna.

"A Nine Hells által már most is rengeteg nagyszerű dolgot adtunk hozzá, és van még több is, ahonnan ez jött" - mondta a csapat. "Szóval, csatlakozzatok hozzánk a korai hozzáférésben a Baldur's Gate 3 felé vezető úton, vagy gyertek velünk 2023-ban, amikor a játék megjelenik."

Egyesek azt remélték, hogy Vincke év elei megjegyzései, miszerint a Larian Studios "most már látja a fényt az alagút végén" és "elég konkrét terve van", azt jelentetik, hogy talán egy 2022 végi megjelenést láthatunk, de úgy tűnik, kénytelenek leszünk beérni az Early Access változatnál.

vissza