Hunt: Showdown – a sebzéssel is babrál az 1.4-es frissítés

2020-06-10 17:56:00

A Hunt: Showdown legújabb frissítése teljes mértékben átvariálta a sebzési rendszert, és új játékszerekkel bővítette a programot. A legnagyobb figyelmet ezúttal a hosszantartó károk kapták. Az égési sérüléseknek és a vérzésnek is három különféle stádiuma van, súlyosságtól függően. Értelemszerűen: minél nagyobb a kár, annál hosszabb a gyógyulási idő. Ez azonban nem csak ránk, de az ellenségre is ugyanúgy vonatkozik. A kisebb kaliberű lények támadásaitól kisebb mértékben szenvedünk, azonban ami a nagyhalakat illeti, akár 50%-kal nagyobb életerőveszteséget okoznak.

A méreg más tészta... A korábban megszabott időtartam helyett most akár 20 másodpercig is fennmaradhat a hatása, ez persze függ a forrás erősségétől és az érintkezés idejétől is. A Crytek közleménye szerint erre a játékosok kreativitásának fokozása miatt volt szükség. A mérgező aknák is bevezetésre kerültek, melyeket a képességfán lehet unlockolni.

Új képességet is kaptunk a Serpent személyében, mely lehetővé teszi a nyomokkal, riftekkel, és zsákmányokkal való kölcsönhatást távolról is. Ez nagyon hasznos skill, tekintve, hogy az előbb emílett fontos pontok közelében vagyunk a legnagyobb veszélyben. 

És ami talán a legnagyobb örömet okozza majd az új verzióban, az az öt új legendás fegyver (nitro express rifle, Caldwell Uppercut, Martini Henry IC1 Riposte, Winfield M1873 Talon, Caldwell Rival 78), és egy új vadász Felis személyében. Ezeket, ahogy eddig is prestige-zsel vagy blood bondokkal lehet feloldani. 

A teljes patch note-ot ide kattintva érhetitek el!

vissza
Legolvasottabb cikkek