Homefront: The Revolution feltámadás - májusban érkezik

2016-01-13 09:56:35

Repkedtek olyan információk az elmúlt hetekben, hogy esetleg az új Homefront májusban már a boltok polcairól integet vissza ránk. Ez esetben igaznak bizonyult a pletyka.


 

A THQ csődje után úgy dobálták ide oda az egykori cég egyik hagyatékát mintha egycentes volna. Sokáig ült rajta a Crytek egyik fejlesztőcége valahol Angliában, aztán a Deep Silver vakargatta a projektet, majd úgy tűnt, ez a cím is a szemétégetőben végezte. (Közben azért kiadtak egy Ride to Hellt meg egy Escape Dead Islandet, szóval attól még szidhatjuk ezt a kiadót... - V)

A legújabb előzetes viszont rácáfolt a negatív gondolkodásmódra, ugyanis május 17. napján jelenik meg az új generáció konzoljaira és természetesen PC-re a program, amit az első rész vegyes értékelése miatt nem mernek előrendelni oly sokan. Tény, hogy a közel 4 órás egyszemélyes mód és a klisés de egészen izgalmas story-val legyártott játék kevés volt. Na de ne feledjük a pozitívumokat se, a multiplayer mód egészen élvezetes volt és méltó ellenfele lehetett a CoD: MW3-nak, meg nem is volt olyan csúnya a program, plusz jó ötletek tárháza sorakozott a szoftverben amiket a THQ-nak már nem volt ideje kihasználni, szóval az új rész simán megérdemel egy esélyt.

 

vissza