Holnap kerül bemutatásra az F1 2022

2022-04-20 18:48:00

Az elmúlt hetek pletykái után végre itt vagyunk, az Electronic Arts hamarosan bemutatja az F1 2022-őt: a Forma-1-re fókuszáló versenysorozat új epizódja holnap, 2022. április 21-én kerül leleplezésre, magyar idő szerint 17:00-kor. A fejlesztés mögött továbbra is a Codemasters áll, amely a sorozat első címét készíti az EA általi felvásárlás után.

Egyelőre nem világos, hogy mit is láthatunk majd a bemutatón, egy egyszerű trailert, vagy egy alaposabb bemutatót, játékmenetet vagy akár az első megerősített játékmódokat, de a kíváncsiság, hogy mi fő az EA és a Codemasters üstjében, nagy a kíváncsiság a játék fejlesztése mögött álló helyzetre utaló pletykák fényében.

A neves bennfentes, Tom Henderson ugyanis utalt arra, hogy az itt debütáló szuperautók szerepe nem lett kukázva, de csökken az eredetileg tervezetthez képest, valamint megerősítette, hogy a cím kisebb belső halasztást kap. A kiszivárogtató azt is kizárta, hogy a cross-play azonnal elérhető lesz a megjelenéskor, ehelyett a következő hónapokban várható majd egy frissítés által. Nehéz megmondani, hogy ezek a részletek a holnapi prezentáción azonnal tisztázódnak-e, mint ahogy az sem derült ki még, hogy mi lesz az új autós játék tényleges megjelenési dátuma. Remélhetőleg a kérdések többségére holnap választ kapunk.

vissza