Hivatalosan is bejelentették a Modern Warfare 2-t

2022-04-28 19:18:00

Hónapokig tartó találgatások után hivatalosan is bejelentették, hogy a 2022-es Call of Duty cím a Modern Warfare 2 lesz, 13 évvel az eredeti Modern Warfare 2 megjelenése után, és ha hihetünk a pletykáknak korábban is fog megjelenni mint általában.

Miközben pletykák és találgatások kavarogtak a közelgő CoD megjelenésével kapcsolatban, hivatalos megerősítés sem az Activision, sem maguk a fejlesztők, az Infinity Ward részéről nem érkezett. Ahogy közeledünk a Call of Duty szezon promóciós hónapjaihoz, amikor a fejlesztők és az Activision már a következő terméküket készítik elő, előzetes vagy annak híre még mindig nincs - de az ikonikus Modern Warfare 2 logó hivatalosan is visszatért.

A mai napon az Infinity Ward és a Call of Duty közösségi média fiókjai közzétették a fent látható új Modern Warfare 2 logót, és ezzel végre megerősítették a hírt, amire a CoD rajongók világszerte vártak. Mindez alig néhány nappal azután történt, hogy bemutatták az új játékot a 2022-es NFL Draft esélyeseinek, akik közül sokan lelkesen osztották meg saját közösségi fiókjaikon, hogy milyen jól néz ki a játék.

"Annyira valósághű volt, hogy az őrület" - mondta az első körös esélyes Ahmad 'Sauce' Gardner. "És ráadásul egy új Warzone 2 is kijön vele".

A Call of Duty közösségi csatornáin közzétett Modern Warfare 2 logó mellé viszont nem társult Warzone 2 logó, de egy új, ingyenesen játszható Warzone élményt már megerősített korábban az Activision.

Bár a Modern Warfare 2-vel kapcsolatban a cikk írásakor még nem áll rendelkezésre több információ, de az eredeti Modern Warfare 2 a franchise egyik, ha nem a legnépszerűbb játéka volt. Ha a 2022-es kiadás csak megközelítőleg is hasonló minőséget produkál, a Call of Duty rajongóknak lesz miért izgulniuk.

vissza