Hivatalos a GTA: The Trilogy – The Definitive Edition

2021-10-08 18:17:00

Hosszas huzavona után a Rockstar végre hivatalosan is bejelentette, érkezik a GTA III, Vice City és San Andreas felújított változatait tartalmazó csomag.

A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition névre keresztelt kiadás PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch és PC-re (Rockstar Games Launcher) "valamikor idén". Jövőre meg az iOS és Android portok érkeznek majd.

A bejelentés szerint mindhárom játék "átfogó fejlesztéseket tartalmaz, beleértve grafikai és modern játékmeneti frissítéseket miközben mindhárom cím megtartja klasszikus kinézetét és érzetét." További részleteket a héten közölnek majd, hisz arról sincs például információ, hogy a három játék kizárólag egyben vagy egyesével is megvásárolható lesz e, az viszont már biztos, hogy mostani változatok végleg eltűnnek jövő héten minden digitális boltból.

A felújítások a GTA III 20. évfordulójának részei, és hamarosan a GTA Online is évfordulós újdonságokat kap majd események, ruhák, festések és egyéb dolgok személyében. A Rockstar emellett további meglepetéséket is ígér a GTA Online játékosai számára, többet között dél San Andreas területein. Az évforduló ünneplése mellett idén egy új GTA Online bővítmény is várható "néhány jól ismert kontakt és barát személyében"

vissza