Hitman - januártól kapható a komplett első szezon

2016-08-31 21:10:39

A csapat bejelentése szerint a jövő év elején fizikai formában is elérhetővé válik a teljes első évad.


 

Nemrég arról írtunk, hogy további két évaddal bővülhet kedvenc 47-esünk életútja, most viszont újra visszanyúlunk az első szezonhoz. A Hitman: The Complete First Season nevet viselő kiadás az IO Interactive által eddig kiadott összes tartalmat magába foglalja. A csomag január 31-től lesz elérhető 50 Ł-os áron PlayStation 4-re és Xbox One-ra, 40 Ł-ért pedig PC-re. A Square Enix sajtóközleménye szerint több mint 100 órányi játékidőt kínál a steelbookban megjelenő teljes szezon, mindemellett pedig rengeteg letölthető tartalmat kínálnak mellé.

hitman

A csomag három plusz küldetést tartalmaz: The Icon, A House Built on Sand és Landslide. A soundtrack gyűjtemény sem maradhat ki a buliból, ahogy a „Hogyan készült?” dokumentumfilm sem. A Hitman Requiem Blood Money Pack-et is megkapjuk, mely az öltöny mellett a gumikacsát és az ICA pisztolyt hozza el. A PlayStation 4 változat a 6 The Sarajevo Six missziókat is tartalmazza.

Az online szekcióért felelős Torben Ellert javaslata szerint a soron következő Elusive Traget küldetések lehetnének sokkal nehezebbek az eddigieknél. Ti mit gondoltok erről?

vissza