Hitman - ingyen jár néhány AMD termékhez

2016-02-21 09:23:30

Mindenki tudja, hogy az asztali konfiguráció fejlesztése nem olcsó mulatság, ám a cégek próbálják ajándékokkal tarkítani a fejlesztést.


 

Volt már rá példa, hogy Assassin's Creed Syndicate járt az ASRock alaplapok mellé, illetve a videókártyák mellé adtak The Witcher 3: Wild Hunt-ot, a legújabb promóció viszont az AMD fejéből pattant ki. A cég az új Hitman-t kínálja a 6, illetve 8 magos FX processzorok és a Radeon R9 390, illetve 390X videókártyák mellé. A főbb partnerek kaptak "néhány" kódot, az előbb felsorolt termékek mellé pedig ezek kerülnek kiosztásra. Az epizódikusan megjelenő játékot a Glacier 2 motor pörgeti, mely a fejlesztők elmondása szerint lényegesen kihasználja majd a DirectX 12-t, ám azt nem árulták el, hogy milyen effektek járnak ezzel együtt.

hitman amd

A kínált aktivációs kódok, melyeket itt igényelhettek, a teljes játékszoftvert tartalmazzák, ebbe beleértve minden jövőben érkező tartalmat. A promóció április végéig (vagy a készlet) erejéig tart, a beváltás pedig június végéig lehetséges.

vissza
Legolvasottabb cikkek