Hamarosan új platformokra érkezik a No More Heroes 3

2022-04-16 14:33:00

Az XSEED Games bejelentette, hogy 2022 őszén tervezi a No More Heroes 3 kiadását konzolokra és PC-re.

A No More Heroes 3 eredetileg kizárólag Nintendo Switch-re jelent meg, de az akció-kalandjáték idén ősszel PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és PC-re is megjelenik.

Az új platformokra való érkezése néhány frissítéssel is jár majd, többek között "javított HD látványvilággal, képkockasebességgel és gyorsabb betöltési idővel, hogy a játékosok továbbra is szemkápráztató ultraerőszakot csodálhassanak" az XSEED sajtóközleménye szerint.

Az XSEED Games, amely korábban a No More Heroes 1 és 2 PC-s portjaival foglalkozott, pénteken jelentette be az előrendeléseket az új frissítés Day 1 Editionjére, ami €59,99-ért elérhető és amely tartalmaz egy példányt a játékból, egy kb. 13x18 cm-es művészeti könyvet, amely több mint 70 oldalnyi illusztrációt tartalmaz, egy CD-t a játék zenéivel és egy emlék-rendszámot a Santa Destroy motorkerékpárról, mindezt egy különleges dobozban, Yusuke Kozaki illusztrációjával. A digitális megjelenésről azonban még nem érkeztek hírek.

A bejelentés hónapokkal azután történik, hogy a No More Heroes-sorozat mögött álló japán stúdió, a Grasshopper Manufacture a kínai NetEase Games leányvállalata lett.

A No More Heroes 3 először 2021-ben jelent meg, és a 2007 óta futó kultikus-klasszikus sorozat folytatása. A legújabb rész kibővíti az "otaku-hős" Travis Touchdown történetét, aki egy újabb hack-and-slash kalandban tér vissza, hogy megvédje a Földet FU herceg ellen (és felkapaszkodjon a galaktikus szuperhősök ranglistájának élére).

vissza