Hamarosan bejelenthetik a 2018-as(?) Assassin's Creed játékot

2016-09-26 14:18:26

Rajongók hallomásból úgy értesültek, hogy nincs olyan messze az új Assassin's Creed játék bejelentése, amit egyelőre a kiadó sem cáfolt.


 

Amióta kiadtak pár trailert az Assassin's Creed film kapcsán és bejelentették az Ezio életét feldolgozó játékok kurrens generációs megjelenését, csönd uralkodik a széria háza táján, amit folyamatosan lényegtelennek tűnő interjúk zavarnak meg.

assassins-creed-empire-black-flag

A Ubisoft Montreal vezetősége többször is beismerte hibáját, amit az Assassin's Creed sorozat pályafutása alatt követtek el. A játék majdnem megszenvedte a pénzéhes fejesek döntéseit, mégis úgy tűnik, most sikerülhet visszaemelni egykori helyére az AC brandet. Több helyen is azt olvashattuk, hogy a készítők egy fokkal visszavesznek a következő játék fejlesztése alatt a sebességből és inkább kétszer is átgondolnak minden tartalmi újítást. Sőt több vezető úgy nyilatkozott, hogy „új üzleti modellt vezetünk be, a játék pedig akkor érkezik vissza, ha majd úgy látjuk, tudunk valami újat prezentálni benne”. Ezt néhány napja mondta Yves Guillemot, amivel sokakban olyan érzést keltett, mintha el akarná tolni a játék várható megjelenését 2018-ra.

Néhány rajongó viszont úgy értesült, hogy a 2017 végén megjelenő projektről valamikor, a decemberben mozikba kerülő azonos című film premierjét megelőzően rántják le a leplet. Tehát izgalmas hónapok elé nézünk és reméljük, hogy valóban még 2016-ban megmutatják, miről lesz szó az új AC-ban.

Keresd az Ezio Collection szoftvereket a KonzolVilág üzleteiben.

vissza