Halo 5: Guardians - új információk

2015-07-29 21:30:15

A 343 Industries újabb részelteket közölt a játékkal kapcsolatban. Nemrég kaptuk mg az "A Hero Reborn" részleteket a San Diego Comic Con kapcsán, most azonban magáról a projektről tudtunk meg részleteket.

Halo-l

Josh Holmes elárulta, hogy a Halo 5: Guardians-ban el kell, hogy felejtsük az osztott képernyős mókát. Ennek egyik oka, hogy a kampányt egyjátékos módra tervezték, a másik pedig, hogy e mód annyi fejlesztést és figyelmet igényelt volna, hogy több másik dolog rovására ment volna. A „drop-in, drop-out"sémát alkalmazva érik el, hogy a játékmenet a lehető leggördülékenyebb legyen.

Ezen kívül azt is megtudtuk, hogy két különböző kampány módban játszhatunk majd. Egyik a solo, másik a coop, és mindkettő saját mentési fájlokkal fog rendelkezni, illetve mindkettőben 4 Spartan lesz. Az MI Spartanokat parancsok segítségével kedvünk szerint irányíthatjuk, de amúgy önállóan is elboldogulnak majd. Ami egy nagyon jó hír, hogy a z ismerősök, barátok a játékmenet megszakítása nélkül csatlakozhatnak hozzánk a coop módban, illetve válaszhatnak melyik követő szerepében folytatják a játékot oldalunkon.

Reményeink szerint a Microsoft Gamescom keretében tartandó konferenciáján hallunk majd róla augusztus 5-én.

A megjelenés október 27-én esedékes kizárólag Xbox One platformon.

vissza
Legolvasottabb cikkek