Half-Life: A Place in the West - dátumot kapott a harmadik fejezet

2017-07-05 19:51:02

Egy stílusos előzetes keretein belül kapott dátumot a harmadik felvonás.


 

Aki ne ismerné a Half-Life: A Place in the West-et, annak elmondanánk, hogy egy, az első és második játék eseményei közt, a hét órás háború után játszódó webes sorozatról van szó Gordon Freeman világában. Michael Pelletier, Ross Joseph Gardner, Heath Heil, és Rachel Deering művének első része a tavalyi év végén, a második pedig idén februárban landolt. A harmadik fejezet nemrég egy gyönyörű előzetessel kézenfogva ütötte fel a fejét, mely a július 21-i megjelenési dátumot hivatott beharangozni.

Albert Kempinski, és elrabolt lánya keresésének történetét követve folytatódik a sztori New Franklin városában. Összesen 30 oldalon keresztül tartjuk az iramot az események pörgésével, mely ezúttal a The Pit címet kapta. Gardner elmondása szerint e felvonás lesz a csúcspont, sokkal simább, mélyebb, és célzottabb narratívával mint elődjei.

a place in the west half life

A harmadik fejezet július 21-én kerül megjelenésre 1.99 dolláros áron. Akinek mindez túlságosan távolinak tűnne, Gardner nemrég egy igencsak érdekes olvasmánnyal állt elő, melyre érdemes lehet vetni egy pillantást.

vissza