Ha szeretnék a rajongók, akkor lesz Battlefield Remastered!

2016-05-17 15:32:18

Hála az új generációnak egyre több kiadó dönt úgy, hogy egyik sikeres játékát megjelenteti felújított kiadásban az új konzolokra. Az IBT-nek adott interjúja során elszólta magát az EA alelnöke egy esetleges Battlefield remastered kapcsán.


 

Az Activision ráébreszthette az EA fejeseit arra, hogy van biznisz egy régebbi előző generációs játékuk felújításának kiadásában, hiszen a Modern Warfare Remastered-del még arra is rá lehet venni több millió rajongót, hogy megvegyen egy kupac csigát (ha mellé rakják az ikonikus programot).

Persze a Battlefield 4 szegről-végről a Battlefield 3 egy felújított újrakiadása volt (de ezt ugye elnézzük a vállaltnak). Viszont akárhogy is nézzük, a Battlefield Bad Company kettő darab részét nagyon szívesen fogadnánk egy megszépített pakkon belül konzolokra season pass és egyéb DLC finomságok nélkül, de talán a sorozat öregebb tagjainak is helyet tudunk szorítani a polcunkon.

BC3-

Patrick Soderlund válasza egy IBT-s interjúban arra enged következtetni, hogy titokban már kotyvaszthatják a DICE konyhájában egyik kedvenc lövöldénk remastered csomagjait. „Azt nem mondtam, hogy soha. De most nagyon el vagyunk foglalva a Battlefield 1-gyel, viszont ha azt a visszajelzést kapjuk a rajongóktól, hogy szeretnének hasonlót, akkor nem látom akadályát annak, hogy miért ne csináljuk.” - mondta Soderlund. Tehát rajongók, akkor tessék bombázni az EA postafiókját és Twitter falát, hogy mihamarabb megjelenjen egy BF remastered csomag.

 

vissza