Turbózd fel versenypálya-listádat a ma megjelenő Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass segítségével!

2022-03-18 15:11:00

2022. március 18. – Tegyél egy nosztalgiakört a Mario Kart sorozat történetében a Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass segítségével, és versenyezz összesen 48 felújított pályán azért, hogy elsőként haladj át a célegyenesen. Ebben a fizetős DLC-ben 2023 végéig hat hullámban, hullámonként egyszerre nyolc pálya jelenik. Mindegyik játszható lokálisan és online módban is, az első hullám pályái pedig ma jelennek meg.

Az első hullámban a Golden Dash Cup és a Lucky Cat Cup bajnokság található, ahol a játékosok a Wii-s Coconut Mall mozgólépcsőin és kirakatain át száguldozhatnak, kikerülhetik az N64 Choco Mountain lehulló szikláit, elroboghatnak a hangos tömeg mellett a 3DS-es Toad Circuit pályán, a felhők felett suhanhatnak a GBA Sky Gardenben, és a DS Shroom Ridge pályán kerülgethetik az élénk forgalmat. Most először pedig Te magad választhatod meg az utadat a Mario Kart Tour-os Tokyo Blur, Paris Promenade és Ninja Hideaway pályákon.

Turbózd fel a Mario Kart 8 Deluxe játékot a Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass tartalmaival, és élvezd a még több rámpát, hurkot, kanyart és ugrást, ahogy a hat hullám mindegyike elérhetővé válik. A játékosok a Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass mind a hat hullámát ingyenesen élvezhetik a fizetős Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagság birtokában, de ennek hiányában a Nintendo eShop felületén külön is megvásárolhatják a Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass DLC-t.

vissza