Ma indul Switch-en a Monster Hunter Rise: Sunbreak vadászszezonja

2022-06-30 17:52:00

2022. június 30. – Vadászok, itt az ideje, hogy felpezsdüljön a véretek! A Monster Hunter™ Rise: Sunbreak, a Capcom kritikusok által is elismert Monster Hunter™ Rise várva várt, szörnyekkel teli kiegészítője már világszerte elérhető Nintendo Switch™-re. Ez a bővítmény a Monster Hunter Rise minden aspektusára épít, és elrepíti a játékosokat a távoli királyságba, ahol egy új történeten keresztül utazhatnak, új szörnyekkel harcolhatnak, új mozdulatokat sajátíthatnak el, új helyszíneket fedezhetnek fel, meghódíthatják a Master Rank küldetés nehézséget, és egyéb izgalmas funkciókat tapasztalhatnak meg!
A Monster Hunter Rise: Sunbreak a Monster Hunter Rise-ban szereplő Kamura Village hősies védelmét követően játszódik. A falu túlélésének híre arra ösztönzi a vitéz lovagot, Dame Fiorayne-t, hogy a távoli királyságból utazzon segítségért. A vadászok, akik elég bátrak ahhoz, hogy válaszoljanak a hívásra, Elgado előőrs kikötőjébe indulnak. Ez a kutatóközpont és parancsnoki állás felelős a Királyságot fenyegető veszély megállításáért. A célpontok listájának élén a nyugati horror alapdarabjai által ihletett hatalmas lények állnak, akiket a Három Úr néven ismernek. Ebbe a kádercsoportba tartozik az összenőtt elemi erőmű, Garangolm, a hátborzongató Fanged Wyvern Lunagaron és a vámpír Vén Sárkány, Malzeno. Ezeken a rémálomszerű ellenségeken kívül más új szörnyváltozatok és visszatérő rajongói kedvencek, köztük a Scorned Magnamalo, Espinas és Shagaru Magala is felbukkannak, hogy kihívást jelentsenek a vadászoknak a hozzáadott Master Rank küldetés nehézségi fokán. Annak érdekében, hogy szembeszállhassanak ezekkel a baljós erőkkel, az Elgado Outpostra érkező vadászoknak új módszereket kell találniuk a harc megközelítésére. Míg Kamura Village híres az egyedi drótbogár technikáiról, köztük a Selyemkötő támadásokról és a Wyvern lovaglásról, addig a királyságba megidézett vadászok új Switch
Skills és Switch Skill Swap képességet tanulják meg. A Switch Skill Swap lehetővé teszi a vadászok számára, hogy a Switch Skilleket két különböző felszereléshez rendeljék, amelyeket vadászat közben is megváltoztathatnak. A hozzáadott rugalmasság, hogy minden helyzetben kiválaszthatja a legjobb képességet, lehetővé teszi a gyakorlott vadász számára, hogy szinte bármilyen akadályt leküzdjön. Azok a vadászok, akiket támadás ér, Switch Skill Swap közben, bármelyik irányba kitérést is végezhetnek, hogy elkerüljék a veszélyt, vagy újrapozícionálják magukat a további támadáshoz.


A Három Úr viselkedésének kutatása a vadászokat a királyságban izgalmas új és újragondolt helyszínekre viszi, beleértve az újonnan bemutatott Citadellát és a visszatérő dzsungelt. A Citadella hófödte hegycsúcsokkal büszkélkedhet, amelyek leérnek a buja erdőkbe, amelyekben az endemikus élet új formái nyüzsögnek. Ennek a hatalmas területnek a közepén egy régóta elhagyatott erődítmény áll, amely éppen azoknak a szörnyeknek a bástyájaként szolgál, akiknek a távoltartására épült. Eközben a dzsungel helyszíne visszatér a Monster Hunter™ címek második generációjából, és meleg éghajlatú, bőséges csapadékkal büszkélkedhet, ami paradicsommá teszi az itt élő szörnyek és növények számára.
A Monster Hunter Rise: Sunbreak új lehetőségeket is bevezet a játékosok számára, hogy a játék bájos szereplőgárdájához kötődjenek az új Follower-küldetéseken keresztül. Ezek az egyjátékos vadászatok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy elfogadják és teljesítsék a küldetéseket kedvenc történetbeli karaktereikkel. Minden Follower saját specializációval rendelkezik, és még a játékosoknak is segítenek az egészségük helyreállításában, csapdák elhelyezésében, sőt, még a szörnyek meglovaglásában is, hogy megfordítsák a csata menetét. Az Elgado Outpost tagjai, mint például Fiorayne, Luchika, Jae, Galleus admirális és Arlow mester követőként lesznek elérhetőek, Kamura Village tagjai, köztük Hinoa és Minoto mellett. A játékosok a történet előrehaladtával feloldják a követőket, és még exkluzív jutalmakat is szerezhetnek a követői küldetések teljesítéséért.
A következő tartalmi frissítés nyomába kívánkozó vadászok számíthatnak Lucent Nargacuga the Moon Swift Wyvern és Seething Bazelgeuse visszatérésére augusztusban az ikonikus Forlorn Arénával. Ezen túlmenően a Monster Hunter Rise: Sunbreak további tartalmakat tervez idén ősszel, télen és a jövő évben.

vissza