A Splatoon 3 2022. szeptember 9-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra

2022-04-26 10:14:00

2022. április 26. – A Splatoon 3 szeptember 9-én (pénteken) jelenik meg Nintendo Switch konzolokra. Splatsville-ben és a napsütötte Splatlandsben a játékosok tintában úszó csatákat vívhatnak más Inklingekkel és Octolingekkel, és felfedezhetik az új funkciókat, fegyvereket, valamint az évszak legtrendibb felszereléseit is.

A Splatoon 3 Turf War játékmódjában izgalmas 4-v-4 online csatákat rendezhetsz az új és a már ismerős pályákon, ahol négyfős csapatok szállnak szembe egymással, hogy a legnagyobb területet fedjék le tintával. Az új videó betekintést nyújt az egyik ilyen új pályába, az Eeltail Alley-be, valamint bemutatja a stringert - egy új íj alakú fegyvertípust - is, amellyel a játékosok oldalirányban és függőlegesen is tudnak tintát fröcskölni. Az új, Splatoon 3 – Kibővített Turf War játékmenet (Nintendo Switch) előzetes mindezek mellett bepillantást enged néhány új felszerelésbe, emellett pedig új információkat is nyújt.

A fergeteges 4-v-4 többjátékos meccsek mellett a Splatoon 3 egy új egyjátékos kampányt, valamint a kooperatív Salmon Run mód következő verzióját is tartalmazza. Az egyjátékos sztori módban a játékosok Agent 3-hez csatlakoznak a megfékezhetetlen Octarian sereg elleni harcban, és felfedezik Alterna és a Fuzzy Ooze titkait.

A Salmon Run játékmódban elmerülve a játékosok másokkal összefogva küzdhetnek meg a veszélyes Salmonid főellenfelek - amelyek közül néhány tényleg kapitális méretű - hullámaival!

Ha már most elkezdenéd a felkészülést a Splatoon 3 játékra, jó hír, hogy a mai naptól azok az aktív Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagsággal rendelkező játékosok, akik birtokában vannak a Splatoon 2 egy példányának, további költségek nélkül élvezhetik a Splatoon 2: Octo Expansion DLC tartalmait Nintendo Switch konzoljukon. A játékosok most a Splatoon 2 nagyszabású, egyjátékos kiegészítőjébe is belevethetik magukat, fizetős Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagság birtokában.

A Splatoon 2: Octo Expansion DLC-t a Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagsággal rendelkező játékosok ingyenesen letölthetik a Nintendo eShop termékinformációs oldaláról. Miután Nintendo Switch konzolodon megtaláltad a Splatoon 2: Octo Expansion DLC-t a Nintendo eShop kínálatában, az oldal tetején található „Content for Nintendo Switch Online + Expansion Pack Members” részben válaszd ki a „Download” lehetőséget.

A Splatoon 2: Octo Expansion DLC-ben a játékosok Agent 8 - egy Octoling - szerepét ölthetik magukra, aki emlékek nélkül ébred egy sötét metróperonon. Agent 8 egy titokzatos földalatti kísérleti létesítményt barangol be ebben a kalandban, amely 80 - kihívásokkal teli - küldetést tartalmaz. Bárki, aki megmenekül ezekből a csavaros mélységekből, saját Octolingként csatlakozhat a többjátékos meccsekhez.

vissza