Guitar Hero Live - próbáld ki magad online

2015-12-15 08:44:37

A tegnapi Guitar Hero Live frissítésnek köszönhetően immár nem csak offline, hanem online módban is a húrok közé csaphatunk, most már akár más játékosok ellen is.

 

A Guitar Hero Livehoz úgy látszik, hogy nem csak új dalok, de ezen felül újabb és újabb funkciók is sorra érkeznek. Sajnos negatívum, hogy például könnyítettek a gitárpárbajokon, kivettek néhány játékmódot, de ami leginkább hiányzott mindenkinek, az a multiplayer volt.

Rivals_Challenges_4

Igaz annyira még nem örülhetünk ennek a fejlesztésnek sem, mert még nem választhatjuk ki az ellenfelünket, de már ez is pozitívum, hogy egyáltalán játszhatunk valaki élő húsvér ember ellen. A Rival Challenges féle kihívásokat a csatornákon játsszuk, ami maximum kétszer jelenik meg egy fél órás műsor alatt. Ilyenkor egy szám hosszáig kapunk egy riválist, akinek a highway-e megjelenik a miénk mellett, így láthatjuk közben, hogy hogyan is játszik. A rendszer mindig olyan ellenfelet keres, aki megközelítőleg velünk egy szinten játszik. A győztes, azaz a jobb gitáros 100 XP-t kap jutalmul. A kihívás 10-es szinttől érhető el kizárólag.

vissza
Legolvasottabb cikkek