GTA Online – több frissítést kapunk még idén, de exkluzív next-gen tartalmak is lesznek

2020-08-04 19:32:00

"A Grand Theft Auto Online közösség számára az utazás a következő generáción folytatódik" – tudtuk meg a Take Two negyedéves jelentéséből. Gőzerővel haladunk az Xbox Series X és a PlayStation 5 megjelenése felé, az új generáción pedig önálló verziót kap a projekt. Tivábbi frissítésekkel és exkluzív tartalommal bővül a sandbox világ, melyek Xbox One-on és PlayStation 4-en már nem válnak elérhetővé. Nem kell azonban aggódni, a PC-sek nem maradnak ki a buliból. Tekintve a tartós, hosszútávú népszerűséget, és azt, hogy a PC-k képesek lépést tartani az új konzolokkal is, ez nem meglepő döntés...

NEmsokára a nyári update érkezik meg a játékhoz, majd a Rockstar által már pedzegetett tartalombővítés egy új rablással és helyszínnel. Az új generációra való felkészülés jegyében ezen érkező frissítés az eddigi legnagyobb lesz a GTA Online történelmében, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy már ezzel együtt is érkezik-e exkluzív tartalom, vagy épp, hogy miként térnek majd át a jelenlegiről a következő generációra a fejlesztések. 

Noha az érkező tartalommal kapcsolatosan nincsenek információink, elég nyilvánvaló, hogy technológiai és vizuális fejlesztések is érkeznek a jövőben. Bár a PC verzió szempontjából ésszerű döntés volna megtartani a jelenlegi állást, azt nem tudni, hogy a konzolokat csak ezzel hozzák egyvonalba, vagy túl is szárnyalják e szintet. 

Nem meglepő, hogy a siker továbbra is töretlen, de erre is kitért a Take Two, és hozzátette, a következő pénzügyi évben még erősebb eladásokra számítanak. Dícsérték a Diamond Casino frissítés tavalyi sikereit, és hozzátették, az Epic Games promócióját követő hat hétben az értékesítések legjobb időszaka következett, mely túlszárnyalt minden edigi évet. Hosszú utat járt be a projekt az elmúlt nyolc év alatt, de akkor is elképesztő, hogy túllépte a 135 millió eladott példányt. Érdekesség, hogy csak ez év februárjában 120 millió dolláros bevételt hozott.

A Red Dead Online is megkapta nemrég a maga frissítését egy új szereppel karöltve, a Rockstar e jelentésben is említést tett egy újabb idei updateről is, mely a már meglévő szerepek további bővítését veszi majd célba. 

 

vissza
Legolvasottabb cikkek