Red Dead Online – végre megérkezett az új frissítés

2020-07-28 18:11:00

Hónapok teltek el a Red Dead Online utolsó nagy tartalomfrissítése óta, ikor is a szeszfőzés csínját-bínját sajátíthattuk el. Eljött azonban a várva várt jeles nap, és újabb szereppel bővült a vadnyugat repertoárja: ezúttal a természettel kerülhetünk összhangba Naturalistként. Szakemberként az állatok nyomon követése, tanulmányozása, és vadászata lesz fő mesterségünk, mely utóbbi egyébként elég ellentmondásos szituációt teremt, de majdmeglátjuk...

Nem merül ki azonban ennyiben a dolog, segíthetünk egyes állatokat megmenteni az orvvadászoktól, illetve bizonyos időlimit alatt meghatározott számú fajról gyűjthetünk információkat, arról nem is beszélve, hogy hét új legendás példány is felkerült a térképre. 

A frissítésben szerepel egyébként egy vadontábor is, melyet a naturalista szerep feloldásával tehetünk magunkévá, így szinte akárhol gyújthatunk magunknak tábortüzet, ahová akár további három társunkat is meinvitálhatjuk. Új emberekkel találkozhatunk a szabad kóborlás során, gondolok itt a segítségkérőkre, rászorulókra, illetve más, rivális vadászokra. 

Öt új dinamikus eseményt is kaptunk, a napi kihívások listája is bővült, Madam Nazar heti gyűjteményei is gyarapodtak, és ami talán a legfontosabb, megérkezett a harmadik Outlaw Pass a Wheeler, Rawson & Co. katalógusba. Egyedi ruhákat, fegyvereket, tábori frissítéseket, és rengeteg mást is találunk benne, nem beszélve a 40 aranyrúd hozományról. Összesen 80 új rang oldható fel.

Ami a heti tartalmat illeti, dupla fizetés jár a Naturalist szerephez a Tier 3 Legendary Animal testrészekért, illetve komplett tetemekért. Early Acces jutalmakban is részesülhetünk, ennek keretein belül lőszerre, gyógyszerekre, tonikokra számíthatunk. A PlayStation 4-es, és Twitch Prime-mal rendelkező tábor további bónuszokat zsebelhet be, legyen az XP, kedvezmények a katalógusban, vagy épp eszközök.

IDE kattintva elérhető a patch note, ahol a frissítés minden elemét átböngészhetitek, ITT pedig a Rockstar Newswire-t tekinthetitek meg! Az új frissítés egyébként 5 GB-tal toldja meg az alapjátékot. 

vissza