Grand Theft Auto V - Los Santos-ban is karácsony van

2015-12-22 13:13:32

A Grand Theft Auto 5. részével együtt az Online szekció is hatalmas népszerűségnek örvend. Ezért talán nem is véletlen, hogy a fejlesztők folyamatosan újabb és újabb tartalmakkal bombázzák a játékosokat.


 

 

Nehéz letenni a Rockstar Games idei, nagy sikert hozó játékát, a Grand Theft Auto V-ot. Még ha az egyjátékos módot meg is unja az ember, ami egymagában is nehéz, ott az Online blokk, amivel még nehezebb dolgunk van, ha az elszakadásról van szó. A csapat az elért sikereket és a játékosok számát látva, és mindezt megköszönvén újabb és újabb tartalmakkal bővíti a játékot.

Bár sztori DLC-t még mindig nem kaptunk, a többjátékos módban immáron nem először az ünnepekre való tekintettel egyfajta eseménysorozatok jelennek meg.

Legelőször a Freemode Events-ben próbálhattuk ki magunkat, ezután egy lowrider-korszak köszöntött be a városba, majd a félelemé lett a főszerep a Halloween DLC-nek köszönhetően. És ezek után miért pont a karácsony maradna ki a buliból?

Ennek keretében a játékosok minden lakásukban egy-egy karácsonyfával gazdagodtak, mindezen felül pedig új, az ünnephez kapcsolódó kosztümök, maszkok váltak elérhetővé. Természetesen a járművek sem maradnak ajándék nélkül, hiszen három dudahang is bekerült a csomagba.

Festive_Update

A The Festive Surprise 2015 egészen január 5-ig tart. Mint kiderült ezen tartalmakon felül az Adversary mód is bővítésben részesül, hógolyó-ütközet is esedékes, mi több, egy eddig titokban tartott különleges ajándékot is kapunk. Kíváncsian várjuk, mit hoznak még az ünnepek!

vissza