Gears of War 4 - 10 órás ingyenes trial jövő héttől

2017-06-03 10:10:15

Bár az időzítés nem teljesen egyértelmű, de a Horde és a Versus módhoz is kapunk hozzáférést.


 

A Gears of War 4 már októberben megjelent, azonban ha valaki még nem vásárolta meg, de esetleg vacillálna rajta, most itt a lehetőség, hogy kipróbálja, mielőtt ezt meglépi. Június 9-től 15-ig (vagy tovább?) hozzáférést biztosít az Electronic Arts egy korlátozott idejű verzióhoz. Az egyjátékos mód mellett a Versus és a Horde módok is rendelkezésünkre állnak majd egy 10 órás intervallumban.

E periódus alatt elért haladás természetesen átvihető a teljes verzióba, ha erre kerülne a sor. A játékidő egy teljes hétig fut, a letöltést azonban a 9-től 11-ig tartó hétvégén le kell töltenünk. A GYIK ezt sem teszi teljesen egyértelművé, mivel aszerint a trial letöltése június 9. és 15. között elérhető, azonban később kiemeli letöltésre az előbb említett hétvégét.Az is kiderül belőle, hogy e tíz órát bármikor kihasználhatjuk „amikor csak tetszik”, a 15-e nem vágja el a lehetőséget.

gears of wear 4

A tisztázást már többen kérvényezték a Microsoft-tól, így a napokban valószínűleg frissül az ezt taglaló blogbejegyzés. Biztos, ami biztos, minél előbb érdemes kihasználni az ingyenes időszakot, nehogy később arra eszméljünk, hogy már nem elérhető.

A Gears of War 4 egyébként karrierjének eddigi legnagyobb frissítésére készül a Rise of the Horde-dal. A kampány és a Horde mód is két nehézségi fokozattal (Inconceivable and Ironman) és húsz Achievement-tel bővül. Két klasszikus térkép is visszatér: az Avalanche a második és a Rust Lung a harmadik epizódból. Az update nevéből is adódóan a hordára koncentrál: az új szinteken felül 15 új képesség (osztályonként három) és Loot dropok kerülnek bele. A készségek immáron 6-os szintre fejleszthetők, a szezonbérletesek pedig mindezen felül egy Gear Pack-et (öt új képességgel) és egy Horde Expert Pack-et kapnak. A frissítés teljes részleteit itt érhetitek el.

vissza