Gears 5 – lesz egy pálya, ami 50-szer nagyobb, mint eddig bármelyik

2019-09-03 19:55:00

Az idei PAX-on  a Gears 5 is megkapta a maga panelét, melynek folyamán egy kupac új információval gazdagodtunk. Ezek közül az egyik legérdekesebb, hogy a kampányban lesz egy pálya, mely vagy 50-szer nagyobb, mint bármely eddigi map. Rod Fergusson továbbá hozzátette, a széria történetében ez lesz a legnagyobb egyjátékos kampány. 

Újoncként köszönthetjük társunkat, Jacket, aki botként különféle előnyökhöz juttatva támogat majd a sztori folyamán. Ezen elem egyes funkcióit természetesen majd fel kell oldanunk. Érdekességként említenénk, hogy ezúttal nem a megszokott Gears-élmény fogad majd, ugyanis a harcokba magunk foghatunk bele, nem csöppenünk egyszerre egyikből a másikba. E funkciót a Skiff teszi majd lehetővé, melyben küldetéseket vehetünk fel, testre szabhatjuk fegyvereinket, szemügyre vehetjük az összegyűjtött dolgokat, valamint frissíthetjük arzenálunkat. 

Fergusson bővebb részleteket is elárult a játékról, ehhez a fenti videón 3 óra 30 perchez kell tekerni. A Gears 5 szeptember 10-én érkezik.

vissza